Komünist Parti'den saldırı açıklaması: Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz!

Komünist Parti Merkez Komitesi, Ankara'da yaşanan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Emperyalizmin, siyonizmin ve gericiliğin kanla yıkadığı Ortadoğu'da, gerici katliamlara bugün Ankara'da bir yenisi eklenmiştir" dedi.

Haber Merkezi

Komünist Parti'nin Ankara'da yaşanan saldırıya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

AKP kan dökmeye devam ediyor

Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz!

Emperyalizmin, siyonizmin ve gericiliğin kanla yıkadığı Ortadoğu'da, gerici katliamlara bugün Ankara'da bir yenisi eklenmiştir.

Suriye'de yüzbinlerce insanın canına mal olan savaşın halk düşmanı tetikçileri, beklenen sonlarından kaçarken Türkiye sınırını geçerek AKP iktidarının kanatları altına girmektedir.

Bu noktada, halk düşmanı, ırkçı ve gerici güçler birkaç saniye içinde onlarca insanın canını alan bombalarını patlatmaktadır.

Suriye'yi kana bulayan IŞİD çetelerinin artıkları Türkiye'nin kentlerine polis koruması altında yerleştirilirken, iktidardaki şeriatçı çete, AKP, kendi sonunu geciktirmek kaygısıyla saldırmaktadır.

Onlar öldürmeyi iyi biliyorlar.

Ama biz de yaşatmayı iyi biliyoruz.

Bugün Ankara'da yaşanan kalleşçe saldırının, bu kanlı katliamın hedefi olmuş insanlarımıza sözümüz budur: Ülkemizin hayati organlarına habis bir tümör gibi yerleşmiş olan gericiliği söküp atacağız.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin yoldaşlarına, dostlarına, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Komünist Parti

Merkez Komitesi