Kocaoğlu’na 'karşılama' tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta sonu miting için kente gelen Başbakan Davutoğlu’nu ve AKP İzmir Adayı Eroğlu’nu abartılı ve eğilerek karşılayınca, sosyal medyadan tepki yağdı.

Ahmet Çınar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki hafta arayla bir kez daha “abartılı karşılama seremonisi” tepkisine muhatap oldu. İki hafta önce Tayyip Erdoğan’ı karşılayıp makamında ağırlayan ve Erdoğan’ın yanında ayakta beklerken fotoğraf veren Kocaoğlu, dün de AKP mitinginde konuşmak üzere kente gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ve AKP’nin İzmir adayı Veysel Eroğlu’nu yine eğilerek karşıladı. Bu fotoğraflar sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Kocaoğlu’nun eğilerek tokalaşma fotoğrafları eşliğinde şu tweetleri paylaştı:

@ArtinBerbatyan: Aziz Kocaoğlu ikidir olmayacak fotograflar veriyor; PR'cısını değiştirmeli.

‏@msa_eylem35: Kocaoğlu 41. akil adam benim dediği gün belli etmişti rengini.

‏@ortakyasamoyp: CHP'li İzmir BB Başkanı Aziz Kocaoğlu, kısa adamı böyle karşılamış. Neden sosyalizmden aşağısı kurtarmaz...

‏@aysecalskan27: İzmir’de en önce Aziz Kocaoğlu AKP’li olacak galiba.

‏@nurtenkurnaz: Tayyip’ten sonra Davidoğlu’na da bel kırdı Aziz Kocaoğlu! Neredeyse Davidoğlu'nun geçtiği yere kırmızı halı olacakmış.

@1Kemalkaragz: Aziz Kocaoğlu hükümet temsilcilerinin önünde fazlaca eğilirken (bayramda harçlık almak için el öpen çocuk temsili.