Kılıçdaroğlu'ndan Arınç'ın sözlerine yorum: Yolsuzluk itirafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arınç'ın Gökçek için söylediklerini işaret ederek, "Bundan daha büyük bir itiraf olabilir mi, yolsuzluğu itiraf ediyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi'nin yaptırdığı katlı otoparkın açılışı için Burdur'a geldi.  Kılıçdaroğlu, "Hani bir hükümet sözcüsü Bakanlar Kurulu toplantısından sonra medyanın önüne çıkıp 77 milyon yurttaşa şunu söylüyor; 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı parsel parsel sattı. Ne iş yaptığını ben çok iyi biliyorum' dedi. Şimdi Allah aşkına bundan daha büyük bir itiraf olabilir mi? Yolsuzluğu itiraf ediyor" dedi.

'BUNDAN BÜYÜK İTİRAF OLUR MU?'
Burada konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, kendinden önce kürsüye çıkan Başkan Ali Orkun Ercengiz'in 'Burdur'u parsel parsel satmıyoruz' sözünü hatırlatarak, "Bu parsel lafını bir yerden hatırlıyorsunuz değil mi? Hani bir hükümet sözcüsü Bakanlar Kurulu toplantısından sonra medyanın önüne çıkıp 77 milyon yurttaşa şunu söylüyor; 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı parsel parsel sattı. Ne iş yaptığını ben çok iyi biliyorum' dedi. Şimdi Allah aşkına bundan daha büyük bir itiraf olabilir mi? Yolsuzluğu itiraf ediyor. Başkanımız ne diyor, 'Parsel parsel birleştireceğiz, bütün parselleri Burdurluların hizmetine sunacağız' diyor. Aramızdaki fark bu" dedi.