Kılıçdaroğlu sığındığı evde neler yaşandığını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uğradığı saldırı sonrası sığındığı evin sakinleriyle yaşadıklarını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilere asker cenazesinde uğradığı yumruklu saldırı ve sonrasında sığındığı evin sakinleriyle yaşadıklarını paylaştı.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu, linçten kurtulmak için sığındığı evde yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Evde 1.5 saat bekledik. Baba Mansur Bey’e, eşi AKP’ye oy vermiş. Aile içinde bir denge var. Küçük çocukları var; Muhammed, sağ olsun su getirdi, geldi sarıldı.

Eve girdiğimde sandalye getirdiler, oturduk. Anne biraz telaşlıydı  “Acaba evimiz yakılır mı?” diye… Baba geliri düşük olan, bu evi zor bela yaptırmış, onun da bir endişesi vardı. Baba Mansur Bey'e oy vermiş, eşi AK Parti'ye oy vermiş. Aile içinde bir denge de var. Küçük çocukları var Muhammed, sağ olsun su getirdi, geldi sarıldı. Üç aylık bir çocukları da vardı.

Evden dışarı çıkarken bir kamuflaj giymemi, tanınmayayım diye bir kıyafet giymemi ya da şapka takmamı teklif ettiler. İkisini de reddettim. ‘Nasıl girdiysem öyle çıkarım' dedim. Suçlu muyuz yani? Doğru bulmadım. Sonra onlar da tamam dediler. Aile çay koymuştu ikram etmek için ama içemedim. Gerekli önlemler alındığı için çıkmam gerekti. İki kez akrep denilen zırhlı araca bindim. Daha önce Artvin'de binmiştim. Bir de dün bindim."