Kibariye Davutoğlu'nu öve öve bitiremedi: Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız var, küçücük böyle benim gibi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Roman STK temsilcileri ve "kanaat önderleri"yle bir araya geldiği toplantının ardından konuşan şarkıcı Kibariye, “Çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" dedi.

Toplantıdan sonra basının sorularını cevaplayan şarkıcı Kibariye, "Burada olmaktan çok gurur duydum. İyi ki çağırdılar. Çok ağladım çünkü çok duygusal laflar vardı içeride. Ama gerçeklerdi. Çünkü ben insan ayırmıyorum. Ama yıllar evvel ben çok ezilmiştim. Onu hep anlattım zaten. 'İnsana insan gibi muamele yapılsın' diyorum. Gerek yabancı gelsin gerek Roman kim olursa olsun benim gözümde insan aynıdır, ayırım yoktur" dedi.

"Verilen  sözler yeterli mi?" şeklindeki soruya, "Ben söz verdiğimi kendi adıma yerine getiririm. Ben inançlı bir kadınım, inanıyorum. Ama koskoca başbakan dediğin zaman verdiği sözü tutmaz mı? tutar tabi ki. O kadar güzel laflar etti ki ben inandım. Hayırlısı olur inşallah mahcup olmayız" şeklinde cevap verdi.

Kibariye "Ama çok tatlı bıcır bıcır başbakanımız, küçücük böyle benim gibi... Çok şeker, çok tatlı, çok sevdim. Hepsi birbirinden iyi ağırladılar bizi" diyerek konuşmasının tamamladı.