Kabataş yalancısı Elif Çakır, Özgecan hakkında konuşabilir mi?

Kabataş yalancısı Elif Çakır, CNNTurk'te Özgecan Aslan cinayeti hakkında konuşuyor. Sosyal medya, Çakır'ın kadın cinayetleri hakkında konuşma ehliyeti olmadığını düşünüyor.

CNNTurk'te yayınlanan "Ne Oluyor" programında, Özgecan Aslan'ın katledilmesi ve Türkiye'de artan kadın cinayetleri tartışmasına, Star gazetesi yazarı Elif Çakır'ın katılması sosyal medyada büyük tepki aldı.

Gezi eylemleri sırasında Kabataş'ta bir kadının eylemciler tarafından darp ve taciz edildiği şeklinde yalan haber yapan Çakır'ın, kadına yönelik şiddetle ilişkili bir programda stüdyoda söz alan tek kadın olması, programın sunucusu Şirin Payzın'ın da eleştirilmesine neden oldu, #YayınıKesCNNTurk hashtagi kullanıldı.

Twitter'da paylaşılan bazı mesajlar şöyle;

@denizatam : "Kabataş'ta kadına şiddet" yalanının mimarlarından Elif Çakır şu an CNNTürk'te kadına şiddet konulu ahkam kesiyor. Edep yahu!

@feridunc : Toplumu kamplaştırmak amacıyla kullanılan Kabataş yalanını piyasaya sürmüş Elif Çakır'ı konuk etmiş Şirin Payzın bu akşam da... Rezil medya.

@orhanaydin6: Elif Çakır, Kabataş yalanının şimendiferi,çürümüş ülkenin veba mikrobu. İğreniyorum.

@serkanaltunigne: Alenen yalan söyleyen bir insanın biz izleyicilere ne gibi bir fikir bir katkı vermesini bekliyorsunuz? @siring #YayınıKesCNNTurk

@morhunilihatun: elif çakır'a söyle, kabataş'tan bir grup suratına işemek için yola çıkmış ama soğuktan çişleri havada donmuş :( @siring

@seldalkan : şirin payzın da ahmet hakan gibi reyting canavarı oldu, kabataş yalancısı elif çakır ne alaka kadın cinayetleri meselesinde?

@pervertcritique : Yaptığı yalan haberle halkları düşman eden Elif Çakır'ın normalde hapiste olması gerekirdi. Ama ekranlara çıkıp hâlâ "gazetecilik" yapıyor.