Kabataş yalancılarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek: Terbiyesizce, vicdansızca...

Kabataş'ta saldırı yalanı son günlerde yeniden ülke gündemine gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kabataş yalanını ilk olarak dile getiren isim olan Erdoğan, konuya ilişkin aylar sonra ilk açıklamasında yalana sahip çıkmak zorunda kaldı.

Türk Metal'in Kadınlar Kurultayı'nda konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Gezi olayları yaşadık değil mi... Gezi olayları sırasında bir genç kadın. Bir belediye başkanının gelini. Bir anne yanında çocuğu olduğu halde Kabataş'ta tacize maruz kaldı. Kimse o kadını taciz edenleri kınamadı, peşine düşmedi.

Tacize uğrayana kadına ise etmediklerini bırakmadılar. Terbiyesizce ahlaksızca o kadının üzerine gittiler. Hatta o hanımefendiyle ilgili yazılar yazan 4 tane bayan köşe yazarına da olmadık hakaretler ettiler. Şimdi de sosyal medyada üzerine gitmeye devam ediyorlar. Hatta bu hanımefendi ile ilgili gidip incelemesini yapıp olumlu yazılar yazan 4 tane bayan köşe yazarına da olmadık hakarette bırakmadılar.

Hani tacizde esas olan kadının beyanıydı. Çarşaflı kadınlara rozetler takarken diğer tarafta çarşaflı kadınları köle olarak gösteren sergiler açtılar. Benim annem de başörtülü edebiyatı yaparken elleri öpülesi anaları evlatlarının mezuniyetlerine almadılar. Demek ki bunlar için önemli olan kadının kendisi değil sadece bazı kadınlar.