İzmir’de Tayyip sıkıyönetimi!

Bugün İzmir Atatürk Stadı’nda toplu açılış töreni adı altında miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kente gelişi nedeniyle, olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

soL - İzmir

 

İzmir’de gece saatlerinden itibaren Erdoğan için hazırlıklar başladı. Cumhurbaşkanı’nın akşam saatlerinde gerçekleştireceği İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyareti öncesinde Konak Meydanı polis ablukasına alındı. Erdoğan ziyaretleri sırasında Konak Meydanı’na dört bir yanı polis barikatları ile çevrili alandan gidip gelecek ve halkın Cumhurbaşkanı ile birebir temas etmesine izin verilmeyecek. Sabah işlerine gitmek isteyen ve Kemeraltı’na gelen vatandaşlar alınan olağanüstü güvenlik önlemleri nedeniyle zor durumda kalırken, önlemler sonrasında resmi kurumlar da nasibini aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli kurum personeli alınan güvenlik önlemleri ve akreditasyon listesi uygulaması nedeniyle iş yerlerine giremedi. Belediye otoparklarının tamamı güvenlik önlemleri kapsamında boşaltıldı.

ERDOĞAN AŞÇI VE GARSONLARINI GETİRDİ

Diğer yandan, Erdoğan’ın ilk kez ziyaret edeceği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile olan görüşmesinde de olağanüstü tedbirler uygulanacak. Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesi’ndeki programı esnasında çay kahve ve yiyecek ikramı, Beştepeler’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda görevli olan ve İzmir’e özel olarak getirilen garson ve mutfak ekibi tarafından yapılacak.