İşte Erdoğan'ın yeni sarayı: Özel geçitli kasa odası da var

Ak Saray arazisi içerisinde Erdoğan için yapılan yeni "ev" inşaatının sonuna gelindi. Yeni evin en dikkat çeken bölümü "kasa odası" oldu.

Atatürk Orman Çiftliği’ne yapılan 'Ak Saray’ın arazisi içinde, Erdoğan’ın oturacağı evin inşaatında sona gelindi. Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, içinde havuz, sauna, masaj odası, şömine, gıda deposu ve  153 metrekarelik mutfağı olan konutta, dev bir kasa için de yer ayrıldı. Kasanın olduğu bölüm, özel bir geçitle yatak odası ve Erdoğan’ın çalışma ofisine bağlandı…

Proje ile Ak Saray’ın yanına yeni bir saray yavrusu ekleniyor. Pencerelere güvenlik gerekçesiyle kurşun geçirmez cam takılacak. Pirinç ve kristal avizelerin aydınlatacağı sarayda yok yok…  Sa­ray­da 2 ha­vuz bu­lu­nu­yor. Ka­pa­lı olan 104 met­re­ka­re, açık olan 89 met­re­ka­re. Ay­rı­ca, sau­na, hamam ve ma­saj sa­lon­la­rı da yer alıyor.

Kuaförlerin de bulunacağı konutta hobi salonu, çamaşırhane ile bir de sinema salonu olacak. Fitness, mescit, abdesthane, hamam, şok duş, çiftler için masaj odası, sauna alanları da yer alacak. Mimarlar Odası, 1150 odalı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın yanına inşa edilen 7 bin metrekarelik alan üzerindeki Cumhurbaşkanlığı Konutu’nun 250 odalı olacağını açıklamıştı.