Fuat Avni'den 'Merkez Bankası' krizi iddiası: Servetine servet katacak

Twitter'daki Fuat Avni hesabından Erdoğan'ın Merkez Bankası yönetimini değiştirmek istediğine ilişkin mesajlar paylaşıldı.

Haber Merkezi

Bir dönemin Twitter'da en çok konuşulan isimlerinden olan Fuat Avni, Merkez Bankası tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. "En önemli kriz Merkez Bankası’nda yaşanıyor" diyen Avni, şu iddiaları dile getirdi:

Faşist, Gül ve Babacan’ın adamı denen Erdem Başçı’nın görevden alınmasını istiyor. Davutoğlu’nun Başçı’yı övmesi Faşisti çıldırttı. Ağzına gelen küfürleri savurdu. Merkez Bankası’nın kendi kontrolünde olmasını istiyor. Faşist, Merkez Bankası yönetimini ele geçirirse döviz kurları ve faizlerle oynayarak milyarlarca dolarlık servetine servet katacak. Başçı’nın yerine, tam biatçı Murat Çetinkaya, Ahmet Faruk Aysan, Şakir Ercan Gül’den birinin getirilmesi planlanıyor. Murat Çetinkaya Damat Berat’ın, Ahmet Faruk Aysan Bilal’in adamı. Merkez Bankası, aile bankası olacak. Merkez Bankası aile bankasına dönüşünce dolar da 4 tl olursa şaşırmayın. Zaten Faşist de bunu arzuluyor.