Fuat Avni'den 'Ekrem Dumanlı tutuklanacak' iddiası

Twitter'daki Fuat Avni'nin iddiasına göre, Ekrem Dumanlı savcılığın itirazı üzerine tutuklanacak.

Haber Merkezi

14 Aralık operasyonunun yapılacağını önceden aktaran Fuat Avni hesabından dün yapılan paylaşımlara göre Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, savcılığın karara itiraz etmesi sonucunda tutuklanacak.

1. Tiran, '14 Aralık'ta yapılanlar ters tepti' denmesine rağmen kinine engel olamıyor. 'Ne olursa olsun Ekrem Dumanlı'yı tutuklayın' dedi.

2. Ekrem Dumanlı'nın tutuklanması için harekete geçildi. Uluslararası arenada Türkiye'nin rezil olması Tiran'ın umrunda değil.

3. Tiran'ın tek derdi süreçte muhalefetin sesi olan Zaman Gazetesi'ne ve Samanyolu Tv'ye el koymak. Bankasya'nın acısını hala unutamadı.

4. Hidayet Karaca'nın tutuklanmasına yapılan itiraz reddedileceği gibi Ekrem Dumanlı da savcının yaptığı itirazla tutuklanacak.

5. Savcı Hasan Yılmaz, Dumanlı ile ilgili karara itiraz etmeyecekken kendisine giden talimatla dosyaya sarıldı. Sahte deliller işleme kondu.

6. Trabzon'dan gönderilen bir mektup Dumanlı için tutuklama gerekçesi sayılacak. Mektubun sahibi Melih Gürler, MİT tarafından kullanılıyor.

7. Gürler'in, hırsızlık, gasp, cinsel taciz ve suç uydurmadan sabıkası var. Ülkede kalmadığı hapishane yok.

8. MİT'in Gürler'e yazdırdığı mektuba göre sözde Dumanlı, bu çocuğa iş yaptırmış, bomba ve mühimmatları da bir yerlere saklatmış.

9. Sahte mektuplar revaçta. İstanbul KÇG ekibi de tehdit mektupları yazıp Zaman Gazetesi'ne sararak adliye belediye ve emniyet önüne koyuyor

10. Mektuplara 'Ekrem ve Hidayet abilerin intikamını alacağız' gibi komik tehditler yazıyorlar. Devlet ve kurumlarını kepaze ettiler.