Etiler'de çatışma: 5 yaralı

Beşiktaş'ta uzun namlulu silahlarla bir derneği basan kişilerle dernektekiler arasında çıkan çatışmada 5 kişi yaralandı.

DHA

Beşiktaş'ta uzun namlulu silahlarla bir İskanbil Oyunları Derneği'ni basan iki kişiyle dernekte bulunanlar arasında çıkan çatışmada 5 kişi yaralandı. Saldırganlardan biri olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay saat 16.30 sıralarında Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak üzerinde bulunan Etiler İskambil Oyunları Derneği'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ferhat Köksal'la ismi öğrenilemeyen bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden uzun namlulu silahlarla derneği bastı. Dernek çalışanlarının karşılık vermesi üzerine yaşanan çatışmada saldırganlardan Ferhat Köksal ile dernek çalışanları Niyazi Yılmaz, Fatih Karateke, Erdem Özdemir ve Feridun Arslan yaralandı. Diğer saldırgan olayın ardından elindeki silahı park halindeki bir aracın altına atıp, bir taksiyle kaçtı.

DHA'da yer alan habere göre, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.