Erkek şiddetine maruz kalan Ayşegül Özarslan: Ölmek istemiyorum

Ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından şiddete uğrayan ve arabası kurşunlanan Ayşegül Özarslan, "Ölmek istemiyorum" diyerek sosyal medyadan yardım çağrısı yapıyor.

İzmir’de yaşayan ve ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından ölümle tehdit edilen Ayşegül Özarslan sosyal medyadan yardım çağrısı yapıyor. Arabasına 5 el ateş edildiğini belirten Özarslan, sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışıyor.

Silahlı saldırının kamera kayıtlarının olmasına rağmen, ayrılmak üzere olduğu eşinin hakim tarafından denetimli olarak serbest bırakıldığını belirten Özarslan, yardım istemek için paylaştığı sosyal medya mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Ben Ayşegül Özarslan, eşim Erkan Uzun eski eşimden olan çocuklarımı dövüyordu. Bununla kalmayıp kafalarına sıkarım diye tehdit ediyordu. Evden uzaklaştırma almasına rağmen beni devamlı rahatsız etti. Adam tutup çocuğumu dövdürttü. Aman ben bunları ispat edemiyorum. Salı günü arabama 5 el ateş etti. 3 gün kaçtıktan sonra bu sabah ifadeye geldi ve akşama serbest kaldı. Kamera görüntülerinde oldukça belirgin olmasına rağmen net kabul edilmedi.  O da inkar etti ve hakim denetimli serbest bıraktı. Korunma evine yerleştirm. Burası çok güvenli sağolsunlar. Ancak 4 yaşındaki oğlum: ‘anne neden bizi hapishaneye getirdiler? Babamı mı öldürdün? diye soruyor. Ben annem ve 5 çocuğum hapsolduk. Evet burada bize bir şey yapamaz ama bu çözüm değil ki! O şu an daha çok cesaretlendi. Çaresizce yardım arıyorum. Lütfen bana ve çocuklarıma yardım edin. Çok korkuyoruz, ölmek istemiyoruz, ölmemize izin vermeyin. Bu twitlerle ve görüntülerle anılmak istemiyoruz. ”

Özarslan için change.org’da ‘Kadın Cinayetlerini DURDURALIM!' başlıklı bir kampanya başlatıldı.