'Erdoğan’ı yurtdışına götürüp ameliyat ettirdim'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve özel kalem müdürü Turhan Çömez, Erdoğan'ı yurtdışına götürüp ameliyat ettirdiğini söyledi.

ohaber.com'un haberine göre, haberine göre, Halk Arenası ekibini Ergnekon soruturması sırasında sığınmak zorunda kaldığı Londra'da ağırlayan Turhan Çömez, Ergenekon soruşturması, Erdoğan'la olan ilişkisi, 14 Aralık operasyonu gibi konularda açıklamalar yaptı.

HAKKIMDA YALAN HABERLERLE İDDİANAME HAZIRLANDI

ErgenEkon soruşturmasında hakkında hazırlanan iddianamenin yalan haberlerle ve montajlanmış tapelerle oluşturulduğunu  söyleyen Çömez, "Hurşit Tolon'un evini boyayan 'Boyacı Turhan' isimli kişiyle yaptığı konuşma sanki benimle  yapılmış gibi montajlandı ve medyaya servis edildi" dedi.

ERDOĞAN İNANDIRILDI

Dönemin Başbakanı Erdoğan'ın kendisinin ona karşı olduğuna inandırıldığını söyleyen Turhan Çömez, "Ben İngiltere'ye geldikten sonra kendisine bir mektup yazdım ve bu durumu izah ettim. Bizim mağdur olmamıza neden olan bu kadro, bir gün sizi de mağdur eder' diye uyardım. Ama maalesef o dönem Erdoğan'ın bu senaryoya innandırıldığını anladım. Bugün kendisi de mağdur olduğunu söylüyor. Ama o dönem yapılan bu operasyon bir ortak aklın ürünüydü. Buun yurt dışı bağlantıları olduğunu da düşünüyorum"  dedi.

YURTDIŞINA GÖTÜRÜP AMELİYAT ETTİRDİM

Erdoğan'ın bir dönem doktorluğunu da yapan Turhan Çömez, "Ben Erdoğan'ın ameliyatlarına da girdim. Hatta ona biri zarar verebilir diye, ameliyatta kullanılacak anestezi malezemelerini bir gün önceden evime götürüp orada muhafaza ettim. Ben o dönem Erdoğan'a inanıyordum. İstikbali parlak bir politikacı olduğunu ve gelcekte Başbakan olacağını tahmin edebiliyorduk. Biz de o kadaro içerisinde ülkemize büyük hizmetler edebileceğimize inanıyorduk. Ben o dönem Erdoğan'ı yurtdışına götürüp ameliyat ettirdim. Ama hangi ülke olduğu ve ameliyatın detayları konusunda bilgi vermem meslek ahlakıma uymaz "dedi.