Erdoğan'a özenen Bakan Eroğlu'na muhtar tepkisi: Bakanım burada da kaybettiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, muhtarlar toplantısında, söz istediği halde kendisine söz verilmeyen bir muhtardan, “Sayın bakanım burada da kaybettiniz, kolum ağrıdı” şeklinde tepki gördü.

Bakan Eroğalu, Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu, bakanlığa bağlı kurum müdürleri ile milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katılımıyla yapılan toplantıda Bakan Eroğlu, ilde yaptıkları ve yapacakları yatırımları anlattı. Muhtarların taleplerini de dinleyen Eroğlu, vaktin kısıtlı olmasından dolayı taleplerin yazılı iletilmesini talep etti. Bazı muhtarlar ise kadastro çalışmaları sırasında yıllardır kullandıkları arazilerin orman vasfına sokularak ellerinden alındığını belirtip çözüm istedi. 

Toplantıda söz almak isteyen bazı muhtarlara sıra ise gelmedi. Bu sırada ısrarla söz isteyen bir muhtar, “Sayın Bakanım burada da kaybettiniz, kolum ağrıdı” diyerek salonu terk etti. Bakan Eroğlu da toplantı çıkışında, muhtarın tepkisiyle ilgili şunu söyledi: “Bir arkadaşa söz veremedik. Kolum yoruldu dedi. Bizim de yoruldu ne yapalım.”