Erdoğan yine Hürriyet ve New York Times'ı hedef aldı: Eyyy New York Times

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "toplu açılış töreni" adı altında Uşak'ta AKP mitingi düzenledi. Erdoğan, Hürriyet ve New York Times'ı hedef aldığı mitingde, "Vatikan papaya uçak tahsis etti, biz de havuzumuzdan Diyanet'e uçak tahsis edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP mitinglerini sürdürüyor.

Erdoğan'ın Uşak'ta yaptığı konuşmanın satır başları şöyle:

Bugün de bazıları çıkıp resmimi koyuyor, altına da ne diyor "Yüzde 52 oyla idama mahkum oldu" diyor. Sonra sosyal medyadan bunu çekip alıyor, sonra biz onu demedik diyorlar. Dürüst olun dürüst. Her zaman şunu söyledik, bunların tehditleri hikaye. New York Times'ın Türkiye haberleri hep provokasyon kokar. Bunlar Türk milletinin asil duruşunu bilmiyorlar. Şarlatanlıklarına her gün yenilerini ekliyorlar. Bunlar ücretli şarlatanlar. Vesayetin tetikçileri. Sizlerin söz sahibi olmasına tahammül edemiyorlar.

Mekke'ye gitseydin, Medine'ye gitseydin ya. Ne işin var Pensilvanya'da? 

Diyanet İşleri Başkanı'nın altındaki arabaya taktılar. Bu makama o araba az gelir ve kendisine dedim ki benim kullandığım zırhlı mercedeslerden birini size tahsis edeceğim. Sayın Başbakan'a da teklifimi yapacağım ve Diyanet İşleri Başkanımız bundan sonra tarifeli uçaklarla seyahat etmeyecek. Bu sadece Türkiye'deki değil, coğrafyadaki müslümanların itibarıdır.