Erdoğan ünlüleriyle iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 60 ünlüye iftar yemeği verdi. Önceki yıllarda Erdoğan sofrasına oturduğu için çok eleştirilenlerin yanına bu sene yeni isimler de eklendi.

Erdoğan'ın hem Başbakan'ken hem de Cumhurbaşkanı olduktan sonra verdiği yemekleri davetlere katılmak hep tartışma konusu oldu. Birçok isim bu davetlere icabet ettiği için ciddi eleştirilere maruz kaldı.

Erdoğan'ın dün akşam İstanbul'da sanat ve spor camiasından 60 isme verdiği iftar da benzer bir tartışmayı açmış görünüyor. Bu isimlerden Yavuz Bingöl, Orhan Gencebay gibileri geçmiş yılarda da Erdoğan'ın sofrasına oturduğu için eleştirilmişti. 

İşte davete katılan 60 ünlü isim;
Orhan Gencebay, Sevim Emre, Fatih Terim, Eşref Ziya Terzi, Hasan Kaçan, Rıza Çalımbay, Oğuz Çetın, Sibel Can, Mustafa Denizli, Mustafa Keser, Zerrin Özer, Mustafa Ceceli, Acun Ilıcalı, Neslihan Demir, Rıdvan Dilmen, Gülben Ergen, Tanju Çolak, Cengiz Kurdoğlu, Hande Yener, Yavuz Bingöl, Hidayet Türkoğlu, Muazzez Ersoy, Kenan Sofuoğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Fettah Can, Gamze Bulut, Eser Yenenler, Serkan Çağrı, Burcu Çetinkaya, Mustafa Sandal, Murat Dalkılıç, Tuğrul Odabaş, Aykut Kuşkaya, Berdan Mardini, Rıza Kayaalp, Sinan Özen, İbrahım Sadri, Haluk Piyes, Osman Sınav, Mirsad Türkcan, Niran Ünsal, Polat Yağcı, Necati Şaşmaz, Işın Karaca, Harun Erdenay, Turgay Demirel, Servet Tazegül, Gökhan Tepe, Hakan Duvar, Serdar Gökhan, Orhan Hakalmaz, Şafak Sezer, Tamer Yiğit, Murat Yıldırım, Derviş Zaim, Alişan, Hakan Ural, Sera Tokdemir, Esat Yontuç, Ayhan Güngör.