Erdoğan, 'seçim mitinglerini' sürdürüyor

Cumhurbaşkanlığı görev ve yetkilerini aşarak yasa dışı bir şekilde “seçim mitingini” andıran mitingler yapan Erdoğan, 9 Mayıs’ta İzmir’de 52 bin kişilik statta hitap edecek

soL – İzmir

Cumhurbaşkanlığı görev ve yetkilerinin dışına çıkarak, seçime bir ay kala il il gezip miting düzenleyen, muhalefet liderleriyle polemiğe giren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şimdi de İzmir’e geliyor. Erdoğan, 9 Mayıs cumartesi günü İzmir'de 52 bin kişilik Atatürk Stadı'nda miting yapacak.

Erdoğan, miting için aynı gün saat 17.30'da İzmir'e gelecek. Erdoğan, İzmir mitingini 52 bin kişi kapasiteli Atatürk Stadı'nda yapacak. Cumhurbaşkanı saat 18.00'de başlaması planlanan stat mitinginin ardından saat 19.30'da İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı gecenin ilerleyen saatlerinde uçakla Almanya'ya hareket edecek.

TOPLU AÇILIŞ BAHANESİYLE
Erdoğan'ın Atatürk Stadı'ndaki toplu açılış töreninde hastane, derslik, gölet, sulama projeleri, üniversite ek binalarının da bulunduğu yatırımların toplu açılışını yapacağı öğrenildi.