Erdoğan her şeyi halletti, şimdi de profesörlere çattı

Yeşilay'ın iftar yemeğinde konuşan Tayyip Erdoğan'ın bugünkü hedefi sigara içen profesörlerdi. Erdoğan "bakıyorsun koskoca profesör, sigara alkol bunların hepsini götürüyor" dedi ve kendi mücadelesini övdü.

Haber Merkezi

Yeşilay'ın iftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemekten sonra konuşmayı da ihmal etmedi. Müslümanın alkolle de sigarayla da işi olamayacağını söyleyen Erdoğan, profesörlerden dert yandı. "Bakıyorsun koskoca profesör ama sigara, alkol; bunların hepsini götürüyor" diyen Erdoğan, "sonra bunlar kendilerini savunuyor. Sonra başkası yapınca 'bunları yapmamalısın' diyor" şeklinde konuştu. Erdoğan bu konuda medyayla da bu konuda çok savaş verdiğini söyledi.

'HÜKÜMET İŞİNİ MECLİS ÇÖZEMEZSE MİLLET ÇÖZER'

Τiner koklama konusunun hemen ardından koalisyon tartışmalarına da değinmeyi ihmal etmeyen Erdoğan, koalisyon kurulamadığında kendisinin devreye gireceğini söyledi:

"Meclis'te çoğunluğa sahip bir hükümetin en kısa zamanda kurulması için, tüm partileri bu konuda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum. Hükümetin kurulamaması halinde yapılacak işlemler de tarafımdan adım adım hayata geçirilecektir. Eğer parlamento bu işi çözemiyorsa çözecek olan yine milletimizdir."

ERDOĞAN'IN KAVGASI SÜRECEK
Bu konuda çokça eleştirildiğini de söyleyen Erdoğan, "Ben bu konuda bazı programlarda açık net tavrımı ortaya koyduğumda çok eleştirilere maruz kaldım ama bu mücadelem devam edecek. Bütün bunlara rağmen inadına bir mücadele var" dedi.