Erdoğan: 31 Mart akşamı Osmanlı tokadına var mıyız?

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Ankara'daki şehir hastanesinin birkaç gün içinde açılacağını duyurdu.

Sincan Lale Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'daki şehir hastanesinin birkaç gün içinde açılacağını duyurdu.

Erdoğan, "Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Belediyecilik şehre aşkla bağlı olmayı, laf değil eser üretmeyi gerektirir. Biz milletimizin karşısına eserlerimizle çıkıyoruz" dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti:

  • İzmir, Körfez, pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynı benim aldığım İstanbul'un Haliç'i gibi. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı'yla İzmir'i pırıl pırıl yapacağız. İstanbul neydi, Ankara neydi, biz aldıktan sonra noldu?
  • Son 6 yılda maruz kaldığımız saldırılara baktığımızda doğru yolda yürüdüğümüzü görüyoruz. Bölgesinde ve dünyada sürekli yükselen bir Türkiye var. Ekonomimizin çökertilmeye çalışılmasının sebebi bu.
  • Fırsatçı, elinde malı olduğu halde fiyatlar yükselsin diye stokçuluk yapandır, şimdi olduğu gibi. Ekonomideki dalgalanmanın boyutuyla ilgisiz şekilde fiyatı katlayanlar, bu ülkeye saldıranların değirmenine su taşıyor. Fiyatlar yarıya indi daha da inecek.
  • Döviz, faiz, enflasyon kıskacında teslim alınmaya çalışılan Türkiye'nin mücadelesine destek vermek yerine, fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız. 31 Mart akşamı bunlara Osmanlı tokadına var mıyız? Biz 17 yıldır bunlara rağmen ülkemizi büyütmüşsek önümüzdeki dönemde 2023 hedeflerine aynı şekilde ulaşacağız.