Ensar Vakfı Başkanı: Süleyman Soylu'nun arkasındayız

Ensar Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ömer Topaloğlu, 'Sayın Süleyman Soylu’nun her zamanki gibi daha fazla arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyor ve bunu tüm Türkiye’ye ilan ediyoruz' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara'da asker cenazesinde düzenlenen saldırının ardından istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Ensar Vakfı'ndan destek geldi.

Soylu'ya destek için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın açıklamasını Ensar Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ömer Topaloğlu okudu.

Topaloğlu, “Bakanımız Süleyman Soylu aleyhine bir algı oluşturulması hem çirkin bir yakıştırma hem de anlamsız bir tutumdur. Sayın Süleyman Soylu'nun bu ülke için verdiği ölümcül mücadelenin bir aşamasında CHP mensupları için sarf ettiği sözlerinin, bugünkü saldırının dayanağı olarak gösterilmesi sayın bakanımızın istifasının istenilmesi kabul edilemez bir durumdur. Vatandaşın cenaze anındaki doğal tepkisini siyasal kazanıma dönüştürme gayretleri geçmişte olduğu gibi yine sonuçsuz kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Topaloğlu "Bu anlamda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemde, Süleyman Soylu gibi bir bakanın istifasını istemek yanlışların en büyüğüdür. Trabzon'daki sivil toplum kuruluşları dernekleri olarak, Sayın Süleyman Soylu'nun her zamanki gibi daha fazla arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyor ve bunu tüm Türkiye'ye ilan ediyoruz” dedi.