Emniyet Müdürü'nden gazeteciye tehdit, küfür ve yumruk!

Aksaray’da 1 Mayıs öncesi İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Parıltı bir gazetecinin kamerasını kapatıp kulağına eğilerek küfrettikten sonra yumruk attı.

Olay, Hükümet Meydanı'nda meydana geldi.HDP tarafından düzenlenen 1 Mayıs öncesi basın mensupları görüntü almak istedi. Bu sırada polis ve HDP’lilere saldırmak isteyen vatandaşlar arasında arbede çıktı. Arbedenin ardından görüntü almak isteyen basın mensupları Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Parıltı tarafından küfredilerek darp edildi.

 
Meydanda beş gazeteci ile cemiyet başkanına saldıran emniyet müdür yardımcısı, son olarak bir muhabirin kamerasını tuttu, ardından kulağına eğilerek küfretti ve son olarak da elindeki telsizle yumruk yapıp basın mensubunu yumrukladı. Kameraların önünde basın mensuplarına yumruk atan Emniyet Müdür Yardımcısı Parıltı daha sonra arkasını dönerek meydandan ayrıldı. Olayın duyulmasının ardından Hükümet Meydanı'na gelen İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, basın mensuplarının yanına gelerek, emniyet müdür yardımcısı adına özür dilediğini söyledi.