Davutoğlu gidince serbest bırakıldı

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nde 5.5 saat alıkonan İbrahim Alıcı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Osmaniye'den ayrılmasının ardından serbest bırakıldı.

DHA

Serbest kaldıktan sonra açıklama yapan İbrahim Alıcı, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nde maruz kaldığı uygulamayı dile getirdi. 

Güvenlik Şube Müdürlüğünden 4 sivil memurun sabah saat 11.00'de evine geldiğini söyleyen Alıcı, gözaltı süreci şöyle anlattı:

Gelen arkadaşlar savcılık talimatı ile ifademi alacaklarını beyan ettiler. Alıp Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürdüler. Orada Başbakan Davutoğlu'nun helikopterinin inmesine müteakip darp-cebir ve işkence raporu alındı. Daha sonra ise Başbakan Davutoğlu'nun helikopterinin kalkmasınI müteakip ifadem alındı. Başbakan'ın Osmaniye'ye gelip ayrıldığını da telsiz anonslarından fark ettim. Kanat indi, Kanat havalandı gibi anonslar geçti. Saat 11.00'da evden aldılar saat 16.15'de çıkış raporu alıp beni çarşıya bıraktılar. Başbakanın konuşması bitene kadar ifadem alınmayıp, helikopterle buradan ayrıldığı anonsundan sonra ifadem alındı.