Cumhurbaşkanlığı kaynakları: Erdoğan ve Putin’in Paris’te görüşme ihtimali var

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Putin ve Erdoğan'ın Paris'te yapılacak olan İklim Değişikliği Zirvesi'nde görüşebileceklerini söyledi.

DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Paris’te toplanacak İklim Zirvesi’nde bir araya gelmesi planlanıyor. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Erdoğan ve Putin'in, Paris'teki İklim Değişikliği Zirvesi'nde ikili görüşme gerçekleştirmelerinin ihtimal dahilinde bulunduğunu ancak an itibariyle saati belirlenmiş bir ikili görüşmenin söz konusu olmadığını bildirdi. 

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan'ın olayın yaşandığı gün Putin ile telefonda görüşme talebinde bulunduğu, ancak Kremlin'den bir geri dönüş olmadığını da hatırlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in 30 Kasım Pazartesi günü Paris'te gerçekleştirilecek İklim Değişikliği Zirvesine katılacağını belirten kaynaklar, zirvede bir ikili görüşmenin ihtimal dahilinde bulunduğunu ancak an itibarıyla saati belirlenmiş bir ikili görüşmenin söz konusu olmadığını kaydetti.