Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Milletimizi patlıcanla, soğanla liderinden ayıramayacaklarını bilmiyorlar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Milletimizi patlıcanla, soğanla, biberle veya dövizle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Milletimizi patlıcanla, soğanla, biberle veya dövizle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar. Değil patlıcan biberle; tankınızla, topunuzla ve tüfeğinizle geldiniz bu millet yine dimdik durdu, durmaya da devam ediyor" dedi.

Oktay, "Türkiye'ye yönelik manipülasyonların geçen yıl ağustos ayından bu yana arttığını" savunarak, şöyle devam etti:

"Yaşanan manipülasyonların binde biri 2001'de yapılıyor olsaydı yer yerinden oynardı ama dimdik durduk. Niye? Çünkü Elbistanlı, Kahramanmaraşlı, Malatyalı liderinin dimdik yanındaydı. Ekonomimizi üç kat büyüttük. Ne yaptılar, dövizle saldırdılar."

'PATLICAN, DOMATES, SOĞANLA SALDIRIYORLAR'

"Şimdi ne yapıyorlar? Patlıcanla, domatesle, soğanla saldıracaklarını düşündüler. Onlar düşüne dursunlar, onlar hayal ededursunlar ama bilmedikleri bir şey var, milletimizin dik duruşunu bilmiyorlar. Milletimizi, patlıcanla, soğanla, biberle veya dövizle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar. Değil patlıcan biberle; tankınızla, topunuzla ve tüfeğinizle geldiniz bu millet yine dimdik durdu, durmaya da devam ediyor. Öyle bir dik durdu ki oradan başka bir ittifak çıktı. 16 Temmuz'da bu millet ittifakını kurdu. Kapalı kapılar arkasında hiçbir şey konuşulmadan, liderimizle MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli önderliğinde yeni ittifak kuruldu. Dimdik yine ayaktayız. ve ileriye bakıyoruz."