Çocuğu döven Burger King'in sahibi AKP meclis üyesi çıktı

Müşteriden artan patatesleri yiyen Suriyeli çocuğun dövüldüğü Burger King şubesinin sahibi, AKP'li Onur Gözen çıktı.

Şirinevler’deki Burger King’de müşteriden artan patatesleri alan bir çocuğun müdürün saldırısına uğramasıyla ilgili tartışmalar devam ederken ortaya yeni bilgiler çıktı. OdaTV'de yer alan habere göre, Şirinevler Burger King şubesinin sahibi AKP’li meclis üyesi Onur Gözen.

Şirinevler'deki Burger King şubesinde müşteriden artan patatesleri yiyen Suriyeli çocuk, restoran müdürü tarafından dövülmüştü.

Ardından sosyal medyadan dayak yiyen çocuğun fotoğrafları paylaşılınca Burger King'e tepki yağmış, Burger King'in önünde protestolar başlamıştı.

Olay sonrası TAB Gıda’ya bağlı restoran zincirinin Şirinevler Şubesinin sahibi Onur Gözen, basına yaptığı açıklamada “marka değerinin daha fazla zedelenmemesi” için bilgi veremeyeceğini söylemişti.

AKP'Lİ KARAKTERİSTİĞİ: ÇOCUK DÜŞMANLIĞI

Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Burger King Şirinevler şubesi müdürü Onur Gözen’in AKP’li olduğu ortaya çıktı. Daha önce Demokrat Parti’li olan Gözen, Süleyman Soylu ile beraber AKP’ye geç geçmiş, bir süre sonra da Başakşehir Belediyesi’nde AKP’den belediye meclis üyesi olmuştu.

Gözen’in AKP’ye katılması bizzat dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir törenle gerçekleşti.