CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ'ı, CHP'li belediye başkanı dövdürdü iddiası

Geçtiğimiz günlerde uğradığı saldırı sonrası burnu kırılan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, AKP'nin yayın organı Star'a konuşarak Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi suçladı.

CHP'li Hüseyin Sağ'ın uğradığı saldırıya ilişkin ilginç bir iddia ortaya atıldı. Star gazetesine konuşan Sağ, saldırıdan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kendisini aradığını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu söyledi. Hüseyin Sağ, “Hakkında onlarca kez şikayette bulunduğum Kadir Topbaş ile AK Partili üyeler beni olaydan sonra defalarca aradı. Topbaş ‘bir arzun, isteğin var mı?’ diye bir baba gibi sordu. İnanılmaz duygulandım. Kılıçdaroğlu da aradı” dedi. Hüseyin Sağ, “Bana yapılan saldırıyla ilgisi olmadğını söyleyen Battal İlgezdi bir kez bile aramadı. Hürriyet Gazetesi üzerinden haber yollayacağına arayıp ‘geçmiş olsun’ diyebilirdi. Bu benim aklımı kurcalıyor. Zaten bana saldıranlar da Ataşehir’de çıktı. Battal İlgezdi’nin servetine de şaşıyorum. Devlet tüm başkanları araştırsın” diye konuştu.

Haberde, CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi CHP Milletvekili Gamze İlgezdi’nin rezidans haberinin basına sızmasından sorumlu tutulduğu için Hüseyin Sağ'ı dövdürdüğü ileri sürüldü.