CHP, Melih Gökçek'i 'namert' ilan etti

CHP'li vekil Levent Gök, Melih Gökçek'i "Arınç'a dava açmazsam namerdim" deyip hala dava açmaması nedeniyle "namert" ilan etti.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in, Arınç hakkında "Senin hakkında dava açmazsam namerdim" dediğini ancak dava açmadığını hatırlatarak, "Bülent Arınç hakkında şu ana kadar ulaşan hiçbir dava bilgisi yoktur. O nedenle biz Melih Gökçek'i kendi sözcükleriyle Bülent Arınç hakkında dava açmamasını bunu gerekçe göstererek ve kendi sözcükleriyle ifade edildiği gibi kendisini bugün namert olarak ilan ediyoruz" dedi.

CHP'li Gök, "Namert sözlük anlamı ile korkak demektir, mert olmayan bir kişi demektir. Melih Gökçek sen korkağın birisin. Sen namertsin kendi sözcüklerinle kendini tarif ettin. Bu davayı niye açmadın niye açamıyorsun Bülent Arınç hakkında bu davayı. Neden korkuyorsun. Dava açıldığında tanıklık yapacağımı da ifade ettim Ankara'da bildiğim tüm gerçekleri açıklayacağımı ifade ettim. Nelerden korkuyorsun. Ankara'yı nasıl parsel parsel sattığın ortaya çıkacak diye mi korkuyorsun" diye konuştu.