Cemaat-AKP kavgasında Lenin dönemi: Lenin, Allah'ı inkar ettiği halde...

AKP tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Fethullah Gülen, "bir seneden beri tam 400 tane küfür lafı var. İnanın Lenin, Allah'ı inkar ettiği halde, Marksizm çizgisinde, o ezip öldürdüğü insanlara o kadar küfür lafı etmemiştir" dedi.

Cemaat-AKP kavgasında iki tarafın karşılıklı açıklamaları sürerken, taraflar komünizm düşmanlığında da yarışa girmeyi ihmal etmiyor. Gülen son konuşmasında Erdoğan'ı hedef alırken, komünizm düşmanlığını da sürdürdü.

İşte Gülen'in o sözleri:

Dün, arkadaşlar sadece en galizlerini seçmişlerdi, kocaman bir dosya, bir seneden beri tam 400 tane küfür lafı var. İnanın Lenin, Allah'ı inkar ettiği halde, Marksizm çizgisinde, o ezip öldürdüğü insanlara o kadar küfür lafı etmemiştir. Her şeyi Nazizm'e bağlamak isteyen ve ona muhalif gelen herkesi yok etmek suretiyle bir yönüyle dünyada farklı bir şey tesis etmeye çalışan Hitler, o kadar merhametsiz, o kadar gaddar olmasına rağmen 400 tane küfür kullanmamıştır. Bunlara dense dense küfür müctehidi denir. Oturup kalkıp sürekli kafalarını o istikamette kullanmak suretiyle kafalarında küfür üretiyorlar ve lisanları da ona tercüman oluyor.