Böyle olur AKP'nin Çevre Bakanı: Beton makinesinden keyif alırım, sesi bu ülkeden hiç eksik olmasın

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Beton makinesinin sesi bu ülkede hiç eksik olmasın. Bu beton makinası -ben inşaat mühendisiyim- çok keyif alırım onun sesinden böyle pat pat pat vurdukça" diye konuştu.

Aslen inşaat mühendisi olan Çevre Bakanı İdris Güllüce, kendisine yakışır bir açıklama yaptı. Güllüce, "Beton makinesinin sesi bu ülkede hiç eksik olmasın. Bu beton makinası.. Çok keyif alırım onun sesinden böyle pat pat pat vurdukça" dedi.

Güllüce, İstanbul Esenler’de Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm konutlarının temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan İdris Güllüce, "çevre bilinci"nden bahsetmeyi de ihmal etmedi. "Çevre bilinci belediye başkanlarımızın, hükümetlerinin, bakanların uyguladıkları politikalarıyla belli bir noktaya gelmiş durumdadır" diyen Güllüce, "Beton makinesinin sesi bu ülkeden hiç eksik olmasın" diyebildi.

Bakan Güllüce, şöyle devam etti:

Beton makinesinin sesi bu ülkede hiç eksik olmasın. Bu beton makinası -ben inşaat mühendisiyim- çok keyif alırım onun sesinden böyle pat pat pat vurdukça. Türkiye kalkınıyor, kalkınacak gelişecek. 2023 ve 2071 hedeflerine gidiyor. O beton pompa vurmaya başlayacak. Türkiye birilerine rağmen kalkınacak. Bu beton pompaları hiç durmasın. Rabbim bu ülkeyi hep böyle kalkındırsın.