Birleşik Haziran Hareketi Antalya Meclisi'nden açıklama

Birleşik Haziran Hareketi Antalya Koordinasyon Kurulu, Birleşik Haziran Hareketi Antalya Meclisi'nin kuruluşunu ve amaçlarını bir basın toplantısıyla duyurdu. Açıklama Çağdaş Gazeteciler Derneği binasında yapıldı.

Haber Merkezi

Basın açıklamasını kurul üyelerinden Zeynel Abidin Ergen okudu. Yapılan açıklamada,  ''Bizler, Gericiliğe, faşizme, emperyalizme, piyasacı yağma düzenine ve bunları bugün temsil eden AKP rejimine karşı, eşitlikçi özgürlükçü, bağımsızlıkçı, laik, kamucu, dayanışmacı, yeni toplumsal bir düzenin kurucu iradesini, birleşik bir direnişle yeniden inşa etme kararlılığındayız. Ve bizler ülkemizin bugününe ve geleceğine sahip çıkmanın direnmekten ve halkın birleşik örgütlü mücadelesinden geçtiğini çok iyi biliyoruz'' denilerek, bu amaçlar doğrultusunda Antalya halkı birlikte mücadeleye çağrıldı. 

Birleşik Haziran Hareketi Antalya Meclisi, 16 Kasım 2014 tarihinde yoğun bir katılımla toplanmış, bir koordinasyon kurulu oluşturarak 14 Aralık'ta yapılması planlanan ikinci meclis çalışmasının hazırlıklarına başlamıştı. İkinci meclis toplantısında Türkiye Meclisi'ne gönderilecek delegeler de belirlenecek.