Binali Yıldırım: Vurur yüze ifadesi, kullanıyorum sosyal medyayı bitanesi

AKP İzmir adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu bir TV programında "Sosyal medya kullanıyor musunuz" sorusuna, "Vurur yüze ifadesi, kullanıyorum sosyal medyayı bitanesi" yanıtı verdi.

AKP İzmir Milletvekili adayı, eski Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sorularını cevapladı.

Fatih Altaylı, Binali Yıldırım'a ''Sosyal medya kullanıyor musunuz?'' diye sordu. Yıldırım, son günlerde sosyal medyada oldukça popüler olan ''Vurur yuze ifadesi ... bitanesi'' sözüyle cevap verdi: ''Vurur yüze ifadesi, kullanıyorum sosyal medyayı bitanesi.''

'7 HAZİRAN YOL KAZASI'

AKP'li Yıldırım, 7 Haziran seçimlerine ilişkin, "AK Parti hala açık ara birinci parti, ama biz bu sonuca alışık bir parti değiliz. İlk kurulduğumuz günden iktidar partisi olduk ve 7 Haziran seçimlerinde ilk kez iktidardan düştük. Bu gerçeği görmezden gelemeyiz. Bunu büyük bir başarı olarak asla göremeyiz. Yüzde 50'leri görmüş bir partinin yüzde 41'e gerilemesinin birçok izahı olabilir ama bu gerçeği değiştirmez. Kastettiğim budur. Sandık başarısızlığı. Açıkçası ben 7 Haziran'ı bir yol kazası olarak görüyorum" diye konuştu.