Bilal Erdoğan: Sayın Cumhurbaşkanımız farklı bir cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla saat 17.30'da gerçekleştirilecek olan İstanbul'un fethinin 562'nci yılı kutlamaları öncesinde, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş hazırlıkları denetlerken Bilal Erdoğan da denetime katıldı.

DHA

Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte denetimlerde bulunmaya devam ediyor. Bilal Erdoğan'ın hangi sıfatla denetime katıldığı bilinmezken burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Tabii ilk defa Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde bu kadar büyük bir fetih kutlaması yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız farklı bir cumhurbaşkanı olacağını söylemişti. Bu fetih kutlamasıyla da o farkı hissediyoruz. Sayın Başbakanımızın katılımıyla da burası hakikaten fetih ruhunu haykıracak. Özellikle gençlerimizin yarın büyük bir teveccühünü göreceğimize eminim. Çeşitli etkinliklerle de bir şölen havasında geçecek. Tabii fetih ruhu bize unutturulmaya çalışılan bir ruh uzun zamandır. Yeni Türkiye vizyonunun da önemli bir parçası. Çünkü fetih sadece şehirleri zapt etmek, şehirleri ele geçirmek anlamında değil bizim kültürümüzde. Fetih, kalplere girmek, gönüllere girmek anlamını taşıyor aynı zamanda. Bu yeni Türkiye vizyonu bizim kardeşliğimizi, birliğimizi, dik duruşumuzu temsil ediyor."