Bilal Erdoğan Diyarbakır'da okul müdürlerini topladı

Bilal Erdoğan, eğitim faaliyetleri ile ilgili düzenlenen bir etkinliğe katılmak üzere Diyarbakır'a gitti ve burada açıklamalarda bulundu.

Bilal Erdoğan, yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) bölgedeki faaliyetlerini yerinde görmek üzere bugün sabah saatlerinde kardeşi Sümeyye Erdoğan ile birlikte Diyarbakır'a geldi ve bir dizi ziyarette bulundu.  

Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in de eşlik ettiği Bilal Erdoğan, Ulu Cami'ye giderek, burada cuma namazı kıldı. Ardından Dicle Üniversitesi'ni ziyaret eden Bilal Erdoğan, daha sonra Mittani Otel'e geçti. Bilal Erdoğan, burada Diyarbakır'daki İmam Hatip Liseleri müdürleriyle basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Hangi sıfatla bu toplantıya katıldığı ve toplantının gündemi bilinmezken toplantıya, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ın da katıldığı öğrenildi.

Toplantı sonrası basına "çözüm süreci" ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan "Çözüm sürecini akamete uğratmaya çalışan bütün faktörlere rağmen bu hükümet, Cumhurbaşkanımızın idaresinde inşallah başarıya ulaştıracaktır" dedi. Bilal Erdoğan'ın hükümetin çözüm sürecine dair faaliyetlerini Tayyip Erdoğan'ın idaresinde yürüttüğü vurgusu dikkat çekti.  

Anadolu Ajansı'nın Bilal Erdoğan'ın ziyaretine dair yaptığı haber ise oldukça ilginç. Bilal Erdoğan'ın bu ziyareti ve toplantıyı hangi sıfatla yaptığını nasıl duyuracağını bilemeyen Anadolu Ajansı, Bilal Erdoğan'dan haber boyunca "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu" olarak bahsetti.