BHH Bostancı buluşması programı

Birleşik Haziran Hareketi’nin ilk büyük buluşması yarın İstanbul ve Ankara’da yapılacak. İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak etkinliğin programı belli oldu. Buluşmanın sunuculuğunu Barış Atay ve Ece Zereycan yapacak.

15:15’de başlayacak etkinlik giriş konuşmasının ardından, Haziran Direnişi’ni konu alan bir video gösterimiyle başlayacak. Sonrasında Birleşik Haziran Hareketi adına Can Atalay tarafından bir konuşma yapılacak. Atalay’ın konuşmasının ardından ülkemizde emeğin ve emekçilerin durumunu anlatan bir video gösterimine yer verilecek.

Kızılcakıyamet Sokak Tiyatrosu’nun ardından sahneye çıkacak bir işçi, BHH’nin emekçiler için ne anlama geldiğini anlatan bir konuşma yapacak.

Etkinlik Melez Grubu’nun müzik dinletisi ve gecenin onur konuklarından, Haziran Direnişin’de yitirdiğimiz Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan’ın konuşmasıyla devam edecek.

Sonrasında sahneye müziğiyle BHH’ye katkısını sunmak için Nejat Yavaşoğlulları çıkacak. Yavaşoğulları’nın hemen ardından ise Haziran Direnişi’nde en ön saflarda gördüğümüz öğrenciler adına yapılacak konuşmada, BHH’nin öğrenciler açısından anlamı anlatılacak.

15 dakikalık bir aranın ardından Birleşik Haziran Hareketi forumlarının mesajlarını ileten bir video gösterimi yapılacak. Sonrasında ise sahne sırası müzik sanatçısı Erdal Güney’e gelecek.

Güney’in ardından ise sıra, Haziran Direnişine damga vuran kadınlar adına bir kadın konuşmacının olacak.

Etkinlik, Adalılar müzik grubunun dinletisiyle son bulacak.