Başbakan Davutoğlu: HDP binalarına saldıran kişi önceden DHKP-C'den tutuklanmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP binalarına yapılan saldırıya ilişkin ilginç bir açıklamada bulundu: "Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. DHKP-C’den tutuklanan bir terörist çıktı."

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sinop mitinginde HDP'nin Adana ve Mersin'deki binalarına yapılan saldırıya ilişkin ilginç bir açıklamada bulundu.

Davutoğlu, "Bu saldırgan geçtiğimiz yıllarda DHKP-C'den tutuklanan bir terörist" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Adana, Mersin’de HDP binalarına saldırı yapıldı. Açık bir şekilde kınadım bu saldırıyı. Parti liderlerine 'Gelin beraber saldırılara karşı çıkalım' dedim. AK Parti'ye saldırı yapıldığında sesleri çıkmadı. Biliyorlar seçimi kaybedeceklerini…

Paralel çete ve Doğan medya suçu AK Parti’ye yüklemeye kalktılar. Şimdiye kadar AK Partili birinden şiddet sözü duydunuz mu? Şiddet içinde yer aldık mı? HDP Başkanı çıktı 'AK Parti yaptı' dedi, beni ve Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Bir de MHP’ye pas attı HDP... Yolunu bulamayan Kılıçdaroğlu 2 saatte suçluyu buldu, 'AK Parti' dedi. Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. DHKP-C’den tutuklanan bir terörist çıktı. Savcımızı şehit ettiklerinde CHP’yi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuz? 

Maskeleri birer birer indireceğiz. CHP, MHP, HDP, Paralel dört ediyor. Bir doğru dört yanlışı götürecek. 2’de 2 yapmaya var mısınız?