Bakan Güllüce'den yatırımcılara: Yol oluruz, asfalt oluruz, kurban oluruz, can veririz

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefetten gelen "ÇED almayanı dövüyorlar" eleştirilerine "Hizmet için gelenlere yol oluruz, asfalt oluruz. Biz adama kurban oluruz. Can veririz” karşılığını verdi.

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde kentsel dönüşüm protokol töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "ÇED raporu" eleştirilerine yanıt verdi.

Güllüce yaptığı konuşmada hayalindeki muhalefeti anlatırken " Oturun bu yollar daha geniş olabilir, boğaz köprüsü altı değil sekiz şeritli olsun, diye fikir yürütün. Makul şeyler söyleyin. Projeleri durdurmayla ilgili proje yaparsanız İzmir otoyolunu engellemek için ÇED veren bakanlığı mahkemeye verirseniz, millet de sizi mahkemeye verir" ifadelerini kullandı.

SÖYLERKEN KEYİF ALIYORUM
Yapılan yatırımlaradan büyük keyif aldığını belirten Bakan Güllüce “Sadece İzmir’de 4 milyarın üzerinde yatırıma bu parmaklar, bakan olarak imza attı. Söylerken nasıl keyif alıyorum. Zevk alıyorum görmüyor musunuz?” 

YOL OLURUZ, ASFALT OLURUZ, KURBAN OLURUZ, CAN VERİRİZ
Muhalefet tarafından ÇED raporunu dağıtırken seçici davranmadıkları konusundaki tepkilere ve  "ÇED almayanı dövüyorlar" eleştirilerine de cevap veren Güllüce "“Muhalefet milletvekili ‘ÇED almayanı dövüyorlar’ dedi. Evet ÇED almayanı dövüyoruz da niye çalışmıyorsun diye. Çevre şartlarını sağlamak şartıyla, hizmet için gelenlere yol oluruz, asfalt oluruz. Bir an önce yatırımı yapsın diye. Biz adama kurban oluruz. Can veririz. Yatırımın önünde olacağız” şeklinde konuştu.