Bahçeli: Bu gidişatın sonu hayırlı olmayacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, Koza-İpek Grubu'na yönelik operasyonlarla ilgili olarak, "Uzun zamandan beri Türkiye'de basın üzerinde çok büyük bir baskılar sergilenmektedir. Bunu tasvip etmek mümkün değil. Bu gidişatın sonu da hayırlı olmayacaktır" dedi.

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli , Koza İpek Holding'e ait şirketlerde yapılan aramalarla ilgili olarak  "Uzun zamandan beri Türkiye'de basın üzerinde çok büyük bir baskılar olduğu gibi sermaye grupları üzerinde de büyük tedirginlikler yaratacak davranışlar sergilenmektedir. Bunlardan bir kötü örnek bugün gerçekleşmiş oluyor. Bunu tasvip etmek mümkün değil. Bu gidişatın sonu da hayırlı olmayacaktır" diye konuştu.

'TUĞRUL TÜRKEŞ' DEĞERLENDİRMESİ
Tuğrul Türkeş'in "Beni atamazlar benim babamın partisi" şeklindeki açıklamalarını değerlendirmesi istenen Bahçeli, "Bu soruyu yok varsayıyorum. Böyle sorulara da gerek yok artık. Recep Tayyip Erdoğan 'a hayırlı uğurlu olsun.  Hadi bakalım" dedi.

'7 EYLÜL'DE HER ŞEY BELLİ OLACAK'
Partilerin hazine yardımı alamamasına ve MHP'nin miting programına ilişkin Bahçeli, "Bugün başvuruları alıyoruz. 59 günümüz kalıyor. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. 7 Eylül'de her şey belli olacak" dedi.

'BU GEÇİCİ BİR HÜKÜMET KARARLARI DA GEÇİCİ OLACAKTIR'
Seçim hükümetinin bakanlar kurulu toplantısı yapmasına ilişkin Bahçeli, "Bu geçici bir hükümet kararları da geçici olacaktır" dedi.