Aydınlık yazarı Önkibar: Cemaat konusunda Tayyip'e mecburuz

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, Fethullah Gülen Cemaati ile mücadele kapsamında, Tayyip Erdoğan'a "denize düşen misali" mecbur olunduğunu savundu. Önkibar, Balyoz tutuklusu emekli albay Üçok'un, "Erdoğan'ın hayatı tehlikede" dediğini de aktardı.

Haber Merkezi

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, dünkü "Tayyip’i öldürebilirler diyen rütbeli!" başlıklı köşe yazısında, Cemaat ile mücadelede Tayyip Erdoğan'a mecbur olunduğunu savundu.

Önkibar, Balyoz davasında tutuklanan Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un iddialarını gündeme taşıdı.

Üçok'a göre, Tayyip Erdoğan’ın hayati ciddi olarak tehlikede ve "ona bir şey olmaması için dua edelim." Üçok, bunun nedeni olarak, "Tayyip’in F tipi örgüte cihat ilan etmesini" gösterdi.

Önkibar, Üçok'un sözlerini şöyle aktardı:

Rütbeli isme göre F tipi örgüt, CIA ve MOSSAD’ın taşeronu emperyal bir çete.

Bu çeteyi kullanan üst küresel akıl, Tayyip Erdoğan’ı yok etmek için harekete geçebilir zira F tipi örgütün tarumar edilmesi Türkiye’yi kaybetmesi demek.

Tayyip Erdoğan giderse örgüt kurtulur zira AKP içinde bile ondan başka örgüte karşı çıkan yek denecek kadar az!

ÖNKİBAR'DAN DESTEK
Yazısının devamında Önkibar, "Evet F tipi gladyo Türkiye ve hatta inancımızın kanserli hücresidir" diyerek, bugün bu kanserli hücreyi Tayyip Erdoğan'dan başkasının kesip atamayacağını ileri sürdü.

Önkibar, "Tayyip bizimle işbirliği yaptı" diyerek yazısını şöyle sonlandırdı:

Dolayısıyla denize düşen misali bu konuda Tayyip’e mecburuz.

Hayır bunun adı bizim gibi düşünenlerin Tayyip ile işbirliği yapması değil, Tayyip’in bizimle işbirliği yapmasıdır ve zira F tipi örgüte yıllar yılı karşı çıkan biz, 11 yıl onlarla beraber yürüyen ve ne istedilerse veren Tayyip’tir.

İlaveten eninde sonunda sonunda Tayyip’e sıra gelecektir.

Dolayısıyla bugün bu operasyona omuz vermek Tayyip ile bir olmak değil, emperyal bir haşhaşi güruhunun temizlenmesine katkı sunmak ve Türkiye ile İslam’ı bu çeteden kurtarmaktır.