AKP'liler ile MHP'liler çatıştı, polis biber gazı kullandı

AKP ile MHP arasında bu akşam Ankara'da yapılacak olan ittifak görüşmesi öncesi ilginç bir olay meydana geldi. Gazi Üniversitesi'nin bölünmesi sonrası kurulan Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde iki partinin üyeleri arasında kavga çıktı. Dün MHP'lilerin AKP masasına müdahale etmesinin ardından bugün iki grup arasında çatışma çıktı, AKP'nin açtığı masa dağıtıldı. AKP'li…

soL - Ankara

AKP ve MHP'liler arasında Gazi Üniversitesi'nin bölünmesi sonrası kurulan Hacı Bayram Üniversitesi kavgası çıktı.

Üniversite girişinde bir masa açan AKP'liler dün MHP'lilerin müdahalesine uğrarken, bugün yeniden ve daha kalabalık bir grupla masa açtılar.

Masaya bugün MHP'li grup bir kez daha saldırırken, bu kez Çevik Kuvvet de devreye girdi ve çıkan çatışmaya biber gazıyla müdahale etti.

Olayın ardından AKP'liler, "Gazi Üniversitesi'nde AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanımız Ali Osman Özdemir'e ve standımıza saldıran ülkücü görünümlü ama içlerinden zafer işareti yapan teröristlerinde bulunduğu grubun bu yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır" mesajları paylaşırken, MHP'liler ise, AKP'lilerin, "Biz ak gençliğiz, devlet biziz, hacı bayram artık bizimdir" dediğini ileri sürdü.

Gazi Üniversitesi'ne bağlı İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, AKP kararıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne bağlanmıştı.

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı'nın paylaşımı

Bir üniversite öğrencisinin olaya ilişkin paylaştığı video: