AKP'li yaşam koçu duyguları karıştırdı: Sokağa çıkın da polisin sizi ezmesini keyifle izleyeyim

AKP Bursa İl Teşkilatı üyesi olan "Psikolojik Danışman ve Yaşam Koçu" İsmail Loyan, bir yandan bir internet sitesinde sevgi ve aşk üzerine yazılar yazarken bir yandan da İç Güvenlik Paketi sonrası solcuların keyifle ezilmesini izleyeceğini dile getiriyor.

soL - Bursa

AKP Bursa İl Teşkilatı üyesi "Psikolojik Danışman ve Yaşam Koçu" İsmail Loyan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. İnsanların katledilmesinden zevk alacağını belirten İsmail Loyan, bir internet sitesinde aşk ve sevgi üzerine yazılar yazıyor.

Loyan, Komünist Gençlik'in ODTÜ'de yaptığı Ahmet Atakan eylemi için şu yorumlarda bulundu:

o vefat eden gazetecinin annesini görünce iki damla gözyaşı aktı gözümden çok üzüldüm ama bu sol culuk oyunların kimse hayır görmemiş bugüne kadar geziydi bilmem neydi dediniz hepsi boş çıktı :)))) ölümün üzerinden solculuk yapmayın yazıktır günahtır biliyosanız bi fatiha okuyun bilmiyosan okuyomuş gibi yapın bu alkışlarla bilmem ne yle bişey olmaz :)) 
Ben bunu yazdıktan çok değil sadece birkaç gün sonra Fırat Çakıroğlu kardeşimizi haince katlettiniz siizn bu solculuk oyunlarınızdan çok çekti memleket kardeşlerimizi artık tutamıyoruz üniversiteler ayakta sizi bi kaşık suda boğmaya hazır hepsi Önce Sayın DEVLET BAŞKANIM Recep Tayyip ERDOĞAN DAN SONRA SAYIN SEDAT PEKER DEN BİR HAREKET BEKLİYORLAR!! Sonuç olarak şunu sölicem büyük bi keyifle iç güvenlik paketi haftaya tamam ondan sonra bi çıkın sokağa eylem yapında göreyim Allah aşkına polisin sizi ezmesini keyifle izlicez
içgüvenlik paketi haftaya tamam  sen ondan sonra çık bizde orta kahve miizi alıp sizi izlicez:))! Poliste zaten şuan jopları temizlemekle meşgul sen gör ozaman bakiimm gezi yi :)))