AKP'li vekiller yarın kamufle olacak

AKP'li milletvekilleri yarın kamufle olarak hükümete yönelik tepkileri göğüslemeye çalışacak. Grup Başkanvekili Belma Satır, Özgecan Aslan’ın katledilmesine tepki amacıyla TBMM Genel Kurulu’na koyu renk kıyafetlerle geleceklerini söyledi.

Özgecan Aslan cinayetinin neden olduğu toplumsal öfke karşısında paniğe kapılan AKP’liler yarın Meclis’te kamufle olmaya çalışacak. Bugün yurt çapında vatandaşların Özgecan Aslan’ın öldürülmesine tepki amacıyla siyah giymesini taklit etme kararı alan AKP’li milletvekilleri, yarın TBMM Genel Kurulu’na koyu renk kıyafetle geleceklerini açıkladı.

Özgecan Aslan’ın canice öldürülmesine yönelik tepkinin aynı zamanda hükümetin izlediği politikalara ve egemen kıldığı zihniyete yönelik tepkilerle birleşmiş olması olgusunu görmezden gelen AKP Grup Başkanvekili Belma Satır, “Gösterilen tepkileri çok doğal ve çok doğru buluyorum” dedi.

MÜSAMERE YAPACAKLAR

Yarın TBMM Genel Kurulu’nda yapılacak gündemdışı oturumda Özgecan’ın öldürülmesiyle ilgili TBMM kürsüsünden duygu ve düşüncelerini paylaşacaklarını söyleyen Satır, AKP’li tüm milletvekillerini yarın koyu renk giyinme çağrısı yaptıklarını da yineledi.