AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama

AKP sözcüsü Ömer Çelik Ankara'da yaşanan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da yaşanan saldırıya ilişkin açıklamada bulunurken şu ifadeleri kullandı:

Tarihimizin en büyük acılarından bir tanesi. Milletimize dönük büyük bir katliam girişimi. Terör eyleminin gerçekleştirenler kimse hepsini lanetliyoruz. Bunun açığa çıkması için elden gelen her şey yapılacak.  Olay yerindeki ekiplerin çalışmalarının sonuca bağlanması gerekiyor. Sağlık Bakanlığı kriz merkezi kurdu. Başbakanımız kendisi bizzat olayı yönetmek üzere programlarını iptal etti, güvenlik zirvesini topladı.

Büyük katliam girişimi tarihimizde yaşadığımız en acı olaylardan bir tanesi. Bu acıyı paylaşan bir duruş sergilememiz gerekiyor. Giden bizim canımız. Vahşi, alçakça eylemin Ankara'nın ortasında meydana gelmesi acımızı büyütüyor. Seçime giderken bu eylemin oluşması karşısında her kesimden insanın sağlam durması gerekiyor. Partilerin tek sesle birlik beraberlik içinde duruş oluşturmaları gerekmektedir. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması da kıymetlidir. Partilerin yapacakları da kıymetlidir.

Canlı bombalar, bilyeler meselesi.. Çeşitli açıklamalar yapılıyor. Somut sonuçlar olduğu zaman açıklanacaktır. Çalışmaların sonucunu beklemek lazım.

Katliam girişimi karşısında rakamlar sabit kalır kalmaz demek doğru olmaz. İnşallah daha fazla can kaybı olmaz.