AKP onları da sattı: Ahmet Hakan'a saldıranlara ihraç

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili olarak, saldırganlardan 3'ün AKP üyesi olduğunu tespit ettiklerini belirtirken, "Bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir" dedi.

DHA

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik twitter hesabından Ahmet Hakan'a yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Saldırganlardan 3'ünün AKP üyesi olduklarının tespit edildiğini ve söz konusu kişilerin partiden ihraç edileceğini ifade eden Çelik'in mesajı şöyle:

Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan 3'ünün Partimizin üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle inceledik. Saldırganlardan 3'ünün partimize üyelik kaydının olduğu tesbit edildi. Ve bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi. Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkum ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, Ak Parti'nin yakınından bile geçemezler. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir. Bunların Ak Parti ile organik bağı olamaz. Gazetecilere dönük şiddeti bir kere daha lanetliyoruz.