AKP kongresinde Erdoğan'ın sesinden şiir

AKP kongresinde salondakilere 'Anayasal olarak tarafsız olması gereken' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği İstanbul şiiri dinletildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı kongre için spor salonu baştan aşağı düzenlendi. Başbakan Davutoğlu ve eşinin katılımcıları selamlayacağı yürüyüş platformu oluşturuldu. Salonun ortasına da Delegeler için oturma yeri yapıldı. Kadın ve Erkeklerin karışık oturduğu tribünlerde de Ahmet Davutoğlu fotoğraflı " Bir Olduk, Birlik Olduk Birlikte Türkiye Olduk, Dava Adamlığıyla Bilgeliği Buluşturan Lider, İstanbul Anlayana Hocadır " yazılı pankartlar yer aldı.

POSTERLER
Bir yanda Türk Bayrağı diğer yanda da Ak Parti Bayrağının yer aldığı bölümde, sırasıyla Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posterleri yer aldı. Tribünleri dolduran Ak Parti taraftarları da zaman zaman ’Recep Tayyip Erdoğan’ diyerek tempo tuttu.

ERDOĞAN'IN SESİNDEN ŞİİR
Bu arada salondakilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinden İstanbul şiiri dinletildi.

Şiirin sonunda AK Parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu "Kıymetli Cumhurbaşkanımızın sesiyle bir İstanbul esintisini hep beraber yaşadık" dedi.