AKP Grup Başkan Vekili: Bırakın krizi, çalışan insan emeğinin karşılığını buluyor

Çanakale'nin Bayramiç ilçesinde hasada devam eden elma üreticileriyle bir araya gelen AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 'Bırakın krizi, bırakın bazı sıkıntıları. Tam aksine üreten insanların nasıl karşılık bulacağını bu dönem olacak elma hasadında göreceğiz' dedi.

Çanakale'nin Bayramiç ilçesinde hasada devam eden elma üreticileriyle bir araya gelen AKP Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Bırakın krizi, bırakın bazı sıkıntıları. Tam aksine üreten insanların nasıl karşılık bulacağını bu dönem olacak elma hasadında göreceğiz" dedi.

Elma hasadını yerinde inceleyen Turan, üreticilerle görüşüp sorunlarını dinledi.

Bayramiç ilçesinin yanı sıra köyleri de ziyaret eden Turan, "Ümit ediyorum hasat bu sene çok daha canlı olacak. Çok daha ekonomik karşılığını bulacak. Bırakın krizi, bırakın bazı sıkıntıları. Tam aksine üreten insanların nasıl karşılık bulacağını bu dönem olacak elma hasadında göreceğiz. Türkiye'nin yüzde 6 oranında elma ihtiyacını karşılayan Bayramiç için hasat döneminin üreticimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.