Akit yazarından Erdoğan'a sert sözler: Bu ülke Cumhurbaşkanı'nın çiftliği değil

Akit yazarı Nurettin Veren, gazetesi tarafından yazısının sansürlendiğini belirtirken, 'AK Parti ile FETÖ masa altından el mi sıkışıyor?' diye sordu, 'Milletimiz üst üste sayın Cumhurbaşkanı'na çok gönül bağladı. Lüzumundan fazla umut bağladı' ifadelerini kullandı.

Akit yazarı Nurettin Veren, yapılan bazı üst düzey atamalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güvenin sarsıldığını dile getirdi.

"Milletimiz üst üste sayın Cumhurbaşkanı'na çok gönül bağladı. Lüzumundan fazla umut bağladı. AK Parti'nin başkanlık sisteminin beklentilere cevap vereceğini bekliyoruz ama tam tersiyle karşı karşıyayız" diyen Veren, "Atamalarda nerdeyse özellikle FETÖ iltisaklı olanlar tercih ediliyor" ifadelerini kullandı

“AK Parti ile FETÖ masa altından el mi sıkışıyor?' diyenler var. Ben de bunu söylüyorum” sözleriyle Erdoğan'ı hedef alan Veren "Bu ülke Cumhurbaşkanı'nın çiftliği değil. Biz direkten döndük. 15 Temmuz'u yaşadık. Ülkemiz az kalsın batacaktı. Bizim ikinci defa hata yapma lüksümüz yok" diye konuştu.

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Veren, "Bu davranışların AK Parti'yi yıprattığını, adeta ana direklerini sarstığını söylüyorum. Beril Dedeoğlu'nun dokunulmaz olması bilinçli bir anlaşma varmış gibi hissettiriyor. Onun konumundakiler müebbet hapisle yargılanıyor. Yazım da sansürlendi. Yarısını yayınlamadılar. Hükümetin sıkıntıya gireceğini muhalefetin eline koz geçeceğini düşündüler" ifadelerini kullandı.