Akın İpek'ten operasyon açıklaması: Çocuklarımın odasına kadar girmişler!

İpek Grubu sahibi Akın İpek operasyon sonrası yaptığı açıklamada, "Böyle yapmayın beni ve grubumu zan altında bırakmayın benim trafik suçum dahi yok" ifadelerini kullandı.

Bugün ve Kanaltürk'ün de aralarında bulunduğu medya gruplarının sahibi İpek Grubu'na ait Koza Holding'e sabah erken saatlerde çok sayıda polis eşliğinde başlatan operasyon hakkında açıklama yapan Akın İpek, "Böyle yapmayın beni ve grubumu zan altında bırakmayın, ne isterseniz sorun açıklayayım benim trafik suçum dahi yok."

Yurtdışına kaçtığı iddia edilen Akın İpek'ten ilk açıklama geldi. Kendi grubuna ait Kanaltürk televizyonuna gönderdiği açıklamada İpke, "Trafik borcum bile yok" ifadelerini kullandı.

Akın İpek'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Grubuma ve evime baskın yapıldığını öğrendim, çocuklarımın odasına kadar girmişler, Savcı bey şahsım hakkında sorulmayan soru kalmadı. Sadece belli medya organlarının deli saçma iftiraları vardı, onları da araştırdık.

Ben üzerime bir şey sıçratmadan dikkatli yaşadım.

Böyle yapmayın beni ve grubumu zan altında bırakmayın, ne isterseniz sorun açıklayayım. Benim trafik suçum dahi yok. Grubum da tertemizdir.