9 kişiyi öldüren katil zanlısı, akrabalarını 'oluk oluk kan akacak' diyerek tehdit etmiş

Gaziantep’te 9 kişiyi öldüren firari katil zanlısı Yusuf T.'nin aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Gaziantep’te gece yarısı 4, sabah saatlerinde ise 5 kişi olmak üzere 9 kişiyi öldüren Yusuf T.'nin aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Polisin "çok tehlikeli" uyarısıyla her yerde aradığı katil zanlısı Yusuf T.’nin İstanbul’da yaşadığı ve garsonluk yaptığı, ayrılmak üzere olduğu eşi Tuğba T.'nin amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi iddiası üzerine İstanbul’dan gelerek cinayetleri işlediği ileri sürüldü.

FİRARİ ZANLIDAN AKRABALARINA TELEFON: OLUK OLUK KAN AKACAK
Hürriyet'ten Hasan Kırmızıtaş'ın haberine göre, polis, 9 kişinin yaşamını yitirdiği cinayetlerin Yusuf T. tarafından işlendiği ihtimali üzerinde dururken, bu sırada T. ailesinin fertleri güvenlik güçlerini arayarak tehdit edildiklerini iletti.

Yusuf T.'nin aile fertlerini arayıp, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Yusuf T.'nin babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü. 

Yusuf T.'nin tehdit ettiğinin ortaya çıkması üzerine polis ailenin fertlerinin yaşadığı mahallelerde önlem aldı. 

’ÇOK TEHLİKELİ’ ANONSU İLE ARANIYOR
Eşinin barışma talebine olumsuz yanıt vermesi üzerine 9 kişiyi katleden ve tüm yakınlarını da tehdit eden Yusuf T., polis tarafından halen her yerde aranıyor.

Şu ana kadar izine ulaşılamayan cinayet zanlısının bulunması için güvenlik güçleri de alarm durumuna geçti. Polis telsizlerinden sık sık Yusuf T.’nin silahlı ve çok tehlikeli olduğu belirtilerek uyarı anonsları yapılıyor. Halen izine ulaşılamayan Yusuf T.’nin ulaşması halinde başka akrabalarını da öldürmesinden endişe ediliyor.