Yılbaşı öncesi sahte içki hazırlığı

Eyüp'te bir şüphelinin takibi sonucu sahte içki imalathanesi bulundu. Şüpheli kişi kimlik kontrolü sırasında polisten kaçarken, 600 şişe sahte içkinin ele geçirildiği imalathanede Pakistan uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

DHA

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri, Merkez Mahallesi Bülbüldere Caddesi üzerinde şüpheli bir aracı takibe aldı. Aracın içerisindeki kişiye kimlik soran ekipler, şüphelinin kendisine ait olduğunu iddia ettiği dükkanı da kontrol etmek istedi. Polis ekiplerinin dükkana yöneldiği sırada şüpheli aracıyla kaçtı.

Şüphelinin gösterdiği dükkanı kontrol eden polisler, dükkanın yanında bulunan bir deponun sahte içki üretilen imalathane olduğunu tespit etti. 

SATIŞA HAZIR ÇOK SAYIDA SAHTE İÇKİ BULUNDU

İmalathanede yapılan aramada, önceden şişelere doldurulmuş 600 şişe sahte içki, yaklaşık 1500 adet de doluma hazır halde boş şişe ele geçirildi. Ayrıca, imalathanede bir kazana bağlı düzenek yapılmış içki dolum makinesinin de olduğu görüldü. Depoda olay yeri çalışması yapıldıktan sonra sonra, sahte içkilere imha edilmek üzere el konulacağı öğrenildi.

Polis ekipleri, imalathanede çalışan Pakistan uyruklu bir kişiyi gözaltına alırken kaçan kişinin yakalanması için operasyonlar sürürüyor.